Fembolcall

Fembolcall is Resid’ÚS latest environmental and social project.

The Fembolcalls are designed to replace aluminium foil and are made of organic cotton fabric to which a mixture of beeswax, pine resin and almond oil is applied to. All the products are from Spanish suppliers. They can be cleaned with cold water and reused as many times as you want!

  

The production of the wraps is made by women survivors of gender-based violence who live in a shelter in the city of Girona.

The NGO Plataforma Educativa has chosen this project as the winner of its Social Entrepreneurship Prize 2019. We receive this recognition with great enthusiasm and we will dedicate the prize’s economic contribution to ensure the continuity of the project!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fembolcall

Fembolcall es el último proyecto de Resid’ÚS. El nombre, en catalan és una combinación de las palabras Hacer + Femenino + Envoltorio, que describe la esencia del proyecto y los valores de nuestra empresa.

Los fembolcalls estan pensados para substituir el papel de aluminio y el papel film y estan hechos sobre una tela de algodón orgánico a la que hemos aplicado una mezcla de cera de abeja, resina de pino e aceite de almendras. Todos los productos son de proveedores del país. Se pueden limipiar con agua fria y reutilizar tantas veces como se quiera!

  

La fabricación de los envoltorios esá hecha por mujeres supervivientes de violencia de género que viven en el piso del Servicio de Acogida Sustitutorio de Girona.

La ONG Plataforma Educativa ha escojido este proyecto para premiarlo con el Premio de Emprenderia Social 2019. Recibimos este reconocimiento con mucho ilusión y dedicaremos la contribución del premio a consoldiar el proyecto y assegurar su continuidad!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Fembolcall

Fembolcall és l’últim projecte mediambiental i social de Resid’ÚS. El nom, que ens evoca l’acció Fem + Femení + Embolcall, descriu l’essència del projecte i dels valors de la nostra empresa.

Els fembolcalls estan pensats per a substituir el paper d’alumini i el paper film i estan fets sobre una tela de cotó orgànic a la que hi hem aplicat una barreja de cera d’abella (d’apicultors de l’empordà), resina de pi i oli d’ametlles. Tots els productes son de proveidors del país. Es poden netejar amb aigua freda i reutilitzar tantes vegades com es vulgui! Ja els pots comprar a la nostra web clicant aquí.

  

La fabricació dels embolcalls està feta per dones supervivents de violència de gènere que viuen al pis del Servei d’Acolliment Substitutori de Girona.

La ONG Plataforma Educativa ha escollit aquest projecte per gualardonar-lo amb el Premi d’Emprenedoria Social 2019. Rebem aquest reconeixement amb molta il·lusió i dedicarem la contribució del premi a consoldiar el projecte i assegurar-ne la continuitat!

3 thoughts on “Fembolcall

  1. Resid’us aconsegueix altra vegada una idea genial per ajudar-nos a fer un món més sostenible i apropar-nos al món que volem viure. ENHORABONA pel premi ben merescut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *