Fembolcall

Fembolcall és l’últim projecte mediambiental i social de Resid’ÚS. El nom, que ens evoca l’acció Fem + Femení + Embolcall, descriu l’essència del projecte i dels valors de la nostra empresa.

Els fembolcalls estan pensats per a substituir el paper d’alumini i el paper film i estan fets sobre una tela de cotó orgànic a la que hi hem aplicat una barreja de cera d’abella (d’apicultors de l’empordà), resina de pi i oli d’ametlles. Tots els productes son de proveidors del país. Es poden netejar amb aigua freda i reutilitzar tantes vegades com es vulgui! Ja els pots comprar a la nostra web clicant aquí.

  

La fabricació dels embolcalls està feta per dones supervivents de violència de gènere que viuen al pis del Servei d’Acolliment Substitutori de Girona.

La ONG Plataforma Educativa ha escollit aquest projecte per gualardonar-lo amb el Premi d’Emprenedoria Social 2019. Rebem aquest reconeixement amb molta il·lusió i dedicarem la contribució del premi a consoldiar el projecte i assegurar-ne la continuitat!

3 thoughts on “Fembolcall

  1. Resid’us aconsegueix altra vegada una idea genial per ajudar-nos a fer un món més sostenible i apropar-nos al món que volem viure. ENHORABONA pel premi ben merescut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *