Resid’ÚS, una empresa compromesa

Resid’ÚS és una empresa ecològica i feminista que neix de la necessitat urgent de reduir la quantitat de residus que generem, sobretot de plàstics.
A Resid’ÚS us posem fàcil portar un estil de vida #ZeroWaste. Els nostres productes, fets amb cotó orgànic, respecten el medi ambient en tota la cadena de producció i, al ser reutilitzables, eviten residus innecessaris.
Per nosaltres, la protecció de la natura i els oceans no pot disasociar-se de la promoció d’uns hàbits de consum responsables ni de la lluita pels drets socials. És per això que som #EconomiaCircular i economia solidaria. La confecció dels nostres productes es fa en un centre d’inserció de Girona que ofereix oportunitats laborals a dones en risc d’exclusió social. A més a més, només treballem amb fabricants certificats (OCCGuarantee i Global Organic Textile Standard) que asseguren unes condicions de treball dignes pels agricultors/es de cotó i garanteixen que el procés de producció segueix criteris ètics, des de la llavor fins a l’elaboració del teixit. Finalment, de cada producte venut, el 20% del benefici és destinat a Amigos de la Tierra i a la Fundació SURT.
Resid’ÚS és una empresa compromesa amb el nostre entorn i en benefici de les persones que ens envolten!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *