#QuiHaFetLaMevaBossa?

El 71% dels treballadors tèxtils son dones, moltes de les quals es troben en situació d’ esclavatge modern. Davant d’aquesta situació emergeix la campanya #IMadeYourClothes, per demanar transparència a les marques de roba; que ensenyin qui son els seus proveïdors i la gent que fa els seus productes.

Afegint-nos a les reivindicacions de la campanya#IMadeYourClothes, volem que poseu cara a les dones que cusen les nostres bosses i discos desmaquillants. Us mostrem imatges de les nostres treballadores: La Dolors Nicolás, la Mariam Soumare, la Binta Gadjigo, la Penda Conteh i la Fatima.

 

Cal humanitzar les persones que hi ha darrera de qualsevol marca, mostrant-ne les cares i explicant les seves històries és una altra manera de valorar-ne el treball. A més a més, apostem per la #SlowFashion, és a dir, un model tèxtil sostenible i transparent, que n’asseguri uns salaris adequats i condicions laborals dignes.

Mira el vídeo per conèixer de més a prop qui son les dones que treballen al taller de confecció i que elaboren tots els nostres productes:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *